Kategori Arkiv: Sybian østfold

Naknejenter toppløs på fjellet

naknejenter toppløs på fjellet

i verden på sosiale medier. Mange av disse er opptatt av å få oppmerksomhet, for å få nok er flere villig til å kle av seg og ta toppløs bilder av seg selv for å få likes. Nettsider som, Facebook, Twitter og Instagram. TopplØSE: Frøydis Laxaa, Marita Bjørglund og Kristine Salmi Ronesen kastet nesten alle klærne på fjellet, segla på, senja. Toppløse på topptur: Har de kledd av seg? Jeg er bare ung en gang, og ville gjøre det før jeg blir gammel. TV 2 Sumo: Et år med bursdager Mens fødselen til Haley og Dylans tvillinger nærmer seg ser vi tilbake på hvordan alle i familien har feiret bursdagene sine dette året. Kom du hit fra bloggen på iForm, finner du utstyrsliste lengre nede i innlegget For et par mnd siden sa ei venninne av meg, at hun hadde så lyst til å dra på fjelltur. Jeg hadde aldri vært på skikkelig fjelltopptur før, og siden jeg liker å legge lista høyt på førstegangsopplevelser (Ref: Tordenskioldløpet.

Toppløs på toppen: Naknejenter toppløs på fjellet

Kom du hit fra bloggen på iForm, finner du utstyrsliste lengre nede i innlegget. Det er slike ting man gjør som ung, det blir gode minner å tenke tilbake på på gamlehjemmet. Kjempekoslig plass, med fin beliggenhet, fine hytter og trivelige folk. På toppen av Galdhøpiggen, noe av det artigste med å bestige Galdhøpiggen er at du kan AKE NED! I sekken bør du også ha tørre sokker, et klesskift, plastposer til beina hvis de blir våte og litt sjokolade og nøtter Siden jeg ikke spiser gjærbakst, hadde jeg med banan, proteinbars fra Proteinfabrikken og Tech Nutrition, skyr sitron (nam. Det er veldig mange som har kommentert og sagt at det er tøft det vi har gjort. Jeg hadde aldri vært på skikkelig fjelltopptur før, og siden jeg liker å legge lista høyt på førstegangsopplevelser (Ref: Tordenskioldløpet på min første joggetur og Birken på mitt første sykkelritt) foreslo jeg Galdhøpiggen! naknejenter toppløs på fjellet

Kjæresten naken foran: Naknejenter toppløs på fjellet

Se hør og Dagbladet plukket faktisk opp toppløsbilde av meg på Besseggen. (Dagbladet Lørdag gikk de tre venninnene Frøydis Laxaa (19 Marita Bjørglund (19) og Kristine Salmi Ronesen (21) opp på toppen av fjellet. Det melder avisa, nordlys. Vi hadde med svartsekker og satte oss på rumpa og heiv utfor. Både nordmenn og turister skulle over fjellet fra Memurubu til Gjendesheim, eller motsatt.

Videos

Chichis pa la banda.

    Flere artikler

0 Kommentar på "Naknejenter toppløs på fjellet"

Kommentar

E-postadressen blir ikke publisert. Obligatoriske felt er merket *